Domov Storitve • O nas

O NAS

Smo sodobna veterinarska ambulanta v Mariboru, kjer zagotavljamo najboljšo zdravstveno obravnavo in ponujamo celostno splošno kirurško in specializirano oskrbo vaših ljubljencev. Posvečamo se malim živalim, kot so psi in mačke, kunci, morski prašički ter drugi glodalci in mali sesalci.
Pri nas opravljamo vrsto veterinarskih storitev.
Opremljeni smo s sodobnimi aparaturami za laboratorijsko, ultrazvočno in rentgensko diagnostiko.

Želimo postati središče za zdravljenje živali, ki bo pod eno streho združevalo osnovne, predvsem pa različne specialistične veterinarske storitve.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, prijaznost in zanesljivost!

EKIPA

Gorazd Kapun, dr.vet.med., direktor

Rojen 1972 v Mariboru je obiskoval osnovno šolo v Slovenski Bistrici in leta 1991 maturiral na II. gimnaziji v Mariboru. Med obiskovanjem gimnazije je kot dijak nabiral prve izkušnje iz veterinarske medicine na takratni Veterinarski postaji v Slov. Bistrici.

Med študijem na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, kjer je diplomiral leta 1998 je tudi več let delal kot veterinarski tehnik in s tem pridobil veliko znanja za nadaljnje delo.

Leta 1999 se je zaposlil v veterinarski kliniki MZ Vet d.o.o. v Pesnici pri Mariboru, kjer je opravil tudi pripravništvo in nato strokovni izpit.

Od tam ga je pot vodila v Ljubljano na Veterinarsko kliniko Trstenjak-Zajc d.o.o., vse do leta 2020, ko je dozorela dolgoletna želja po odprtju svoje veterinarske ambulante v Mariboru na Studencih – Veterinarski center Studenci d.o.o..

Je član SZVMŽ -Slovensko združenje veterinarjev za male živali, ESAVS – European School for Advanced Veterinary Studies ter FECAVA -Federation of European Companion Animal Veterinary Associations in redno nabira dodatna znanja doma in v tujini.

Tanja Lekan, vet. teh.

Rojena 1976 v Ljubljani. Leta 1995 končala srednjo agroživilsko šolo smer veterinarski tehnik. Od leta 1999 do 2020 bila zaposlena v Veterinarstvo Trstenjak-Zajc v Ljubljani.

KOMPLETNA OSKRBA ZA VAŠE LJUBLJENČKE
NA ENEM MESTU

Obiščite nas v našem centru na Studencih v Mariboru